Managed hosting door True

Interland werft agressief in Nederland

 

Het Amerikaanse bedrijf Interland, gespecialiseerd in web-hosting, komt naar Nederland. Om een snelle start mogelijk te maken is een aantal IT-specialisten weggekocht bij de Nederlandse vestiging van MCI World Com. Eerder haalde Versatel bij MCI-dochter Uunet een deel van het management weg.

Door het gebrek aan IT-personeel gaan vooral nieuwkomers op de Nederlandse markt steeds vaker over tot agressieve wervingsmethoden. Interland biedt het hele scala aan sites, van eenvoudige websites tot geavanceerde e-commercie sites. Eind januari kocht Microsoft een belang in Interland.
Het bedrijf uit Atlanta ontwikkelt een infrastructuur voor web-hosting die gebaseerd op Microsoft-technologie. De aanbieder gebruikt het Windows NT Server platform voor ongeveer 70 procent van haar 72 duizend hosting-accounts. Interland levert vooral aan middelgrote en kleine ondernemingen. Op dat gebied werd ze in de Verenigde Staten tot de beste 'hosting provider' verkozen doorWindows NT Magazine,Network Computing enPC Magazine.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/134532). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.