Managed hosting door True

Elseviers zakenportaal biedt ook e-commercie

 

Elsevier Bedrijfsinformatie heeft een nieuw zakelijk webportaal geopend. De naar de naam http://zibb.nl (http://www.zibb.nl) luisterende site is gericht op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar biedt informatie voor elke zakelijke beslisser, zo positioneert de uitgever de site.

Het is de bedoeling dat de portaal zowel informatie verschaft als te gebruiken valt voor zakelijke transacties.
Zibb.nl is opgebouwd uit zeven op specifieke sectoren gerichte brancheportalen. Ieder deelportaal biedt niet alleen nieuws en branche-informatie, maar ook juridische, financiële en fiscale berichtgeving. Bovendien worden digitale 'marktpleinen' en 'bedrijvenparken' ingericht, waardoor mogelijkheden ontstaan voor e-commercie.
De inhoud van zibb.nl wordt geleverd door de redacties van de tijdschriften die Elsevier in Nederland uitgeeft. Ook is men een samenwerking aangegaan met Microsoft voor het leveren van een aantal zakelijke diensten. Microsoft zal bijvoorbeeld een reeks van bCentral-diensten aanbieden aan gebruikers van zibb.nl. Hierdoor is het mogelijk gebruik te maken van hosting-faciliteiten, Internet-email, een online-versie van Microsoft Office en andere diensten.
Ter verdere ondersteuning van het nieuwe webportaal heeft Elsevier bovendien besloten zakelijke relaties gratis toegang tot Internet te verschaffen. Deze mogelijkheid is dan wel zodanig ingesteld dat de gebruikers bij inloggen automatisch op zibb.nl terecht komen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/134516). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×