Managed hosting door True

Eerste producten SAPMarkets en Commerce One

 

Bijna gelijk met de integratieplannen van IBM, i2 en Ariba, kondigen ook SAPMarkets en Commerce One hun gecombineerde online marktplaats-software.

De nieuwe generatie e-businessoplossingen worden onder de naam Marketset en Enterprisebuyer in de markt gezet.
Inmiddels hebben SAPMarkets en Commerce One hun eerste concrete projecten binnengehaald voor implementatie van hun geïntegreerde e-producten. Het gaat daarbij om de online marktplaats voor metalen en grondstoffen, waarbij zestien bedrijven zijn aangesloten met een omvang 200 miljard dollar aan transacties. Daarnaast leveren beide bedrijven hun producten aan Enporion, een wereldwijd uitwisselingssysteem voor de energie-industrie.
Met MarketSet bieden SAP Markets en Commerce One een e-marktplaatsoplossing voor leverancierskanalen en business proces analyse. De architectuur biedt onder meer ruimte voor marktplaats naar marktplaats-transacties, het koop- en verkoopproces, meerdere betalingsmethodes en logistieke processen. Met EnterpriseBuyer bieden beide concerns e-transactie oplossingen die verder gaan dan het simpel bestellen via catalogi. De professionele versie van dit systeem biedt onder ander oplossingen voor het acquireren van complexe producten en onderdelen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/131956). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.