Managed hosting door True

Sap reorganiseert ontwikkelafdeling

 

Sap reorganiseert zijn wereldwijde ontwikkelafdeling. Deze actie sluit aan op eerdere reorganisaties gericht op de groei van Mysap.com.

General Business Units (gbu's) opzetten voor applicatie-ontwikkeling, zevenIndustry Business Sectors voor de ontwikkeling van Mysap.com branche-oplossingen en drie extra gbu's voor servertechnologie, ontwikkelplatformen en applicatie-integratie. De reorganisatie heeft gevolgen voor zesduizend werknemers.
De zes gbu's voor applicatie-ontwikkeling worden gegroepeerd rond de Mysap.com-applicaties voor financieel management, toevoerketenmanagement, personeelsmanagement, productlevenscyclusmanagement, crm, bedrijfsinformatie en Mysap.com-workplace.
De nieuwe Industry Business Sectors zijn gebaseerd op enkele bestaande Industry Business Units. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van Mysap.com-oplossingen voor consument-georiënteerde branches, algemene industrie, financiële dienstverlening, overheid, algemene dienstverlening, de olie- en gas-branche, en de procesindustrie.
Het platform Mysap.com is een open, interactieve, zakelijke omgeving waarin bedrijven Internet kunnen gebruiken om efficiënter en sneller te werken door een beter beheer van de toevoerketen, het onderhouden van strategische samenwerkingsverbanden, een kortere introductieperiode voor nieuwe producten en diensten, het delen van digitale informatie en het verhogen van de productiviteit en de aandeelhouderswaarde.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/131000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×