Managed hosting door True

IBM en Vignette sluiten e-handelsalliantie

 

IBM en Vignette hebben een wereldwijde strategische alliantie gesloten om e-handelsoplossingen te bieden aan de detailhandel, de financiële sector en dotcoms.

Dankzij de alliantie worden de V/5 e-handelsapplicaties van Vignette binnenkort geïntegreerd in het Websphere-platform van IBM. Naast die integratie gaan beide bedrijven ook samenwerken op het gebied van marketing, dienstverlening en ondersteuning. De Vignette-applicaties zullen bovendien IBM's Application Framework voor e-handel volledig ondersteunen. Het Application Framework is eenroadmap voor het integreren van Internet-technologie in traditionele informatietechnologie.
De alliantie met Vignette is onderdeel van hetPartnerworld for Developers-initiatief van IBM. In dat kader vormt Big Blue strategische partnerschappen met toonaangevende applicatie-ontwikkelaars. Voor de ontwikkelaars is er het voordeel dat ze kunnen profiteren van IBM's immense klantenkring en van de diensten van de afdelingen marketing, verkoop en technische ondersteuning. Voor IBM is het voordeel dat er veel applicaties worden ontwikkeld voor zijn middleware- en serverplatformen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/130964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.