Managed hosting door True

Apple pakt voortijdige Web-publicaties aan

 

Apple spant een rechtszaak aan tegen een onbekende die afbeeldingen van de G4-computer en de Apple Pro-muis op Internet zette vóór de officiële introductie.

De computerfabrikant wil dat juridische stappen worden genomen tegen het voortijdig vrijgeven van concurrentiegevoelige bedrijfsinformatie. De onderneming zou daar namelijk schade door lijden.
Er zijn op Internet vele sites en nieuwsgroepen te vinden van en voor Apple-aanhangers. Het bedrijf heeft van oudsher een trouwe schare fans die de ontwikkelingen van hardware en software nauwgezet en begerig volgt. Hoezeer het ego en imago van Apple en haar topman Steve Jobs daardoor ook worden gestreeld, de onderneming vond het nu blijkbaar tijd om een grens te trekken.
De onbekende Apple-fan(s) plaatste(n) in februari al een plaatje van de twee-processor Powermac G4 op Internet, terwijl dat apparaat pas op 19 juli officieel aan de wereld werd gepresenteerd. Een afbeelding van de Apple Pro-muis, ook op 19 juli officieel geïntroduceerd, was eind juni al op Internet te bewonderen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/130920). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×