Managed hosting door True

Speciale introductieprijs voor Windows ME

 

Microsoft gaat zijn Windows Millenium Edition voor een speciale introductieprijs van 149 gulden verkopen. De aanbieding zal tot Kerstmis geldig zijn.

Windows ME is een uitbreiding voor gebruikers van Windows 95, 98 en 98 Second Edition. Het speciaal voor thuisgebruik ontworpen software-pakket bevat diverse verbeteringen op het gebied vanPC Health(voor systeem-optimalisatie), digitale media, Internet en thuisnetwerken.
In plaats van de verwachte verkoopprijs van 299 gulden, zal Windows ME voor gebruikers van eerdere besturingssystemen 149 gulden gaan kosten. Na Kerstmis gaat de prijs omhoog naar 299 gulden. Nieuwe consumenten tellen voor het volledige product een bedrag van 599 gulden neer.
Overigens wijkt Microsoft Nederland hiermee iets af in vergelijking met het Amerikaanse moederbedrijf. Daar kunnen gebruikers van Windows 95 namelijk niet profiteren van de speciale introductieprijs. MSN is echter van mening dat ook de vele gebruikers van Win 95 het recht hebben om voor een zacht prijsje gebruik te kunnen maken van de vele extra mogelijkheden van Windows ME.
De software zal vanaf 14 september in de winkels liggen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/130860). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×