Managed hosting door True

Mozoffice integreert Star Office in Mozilla

 

Nog even en Suns Star Office is direct geïntegreerd met het Internet. Dat wil althans Mozoffice.org, die Star Office gaat samenbrengen met de Mozilla-browser.

James Russell, de oprichter van de ontwikkelaar van 'open source' toepassingen Mozoffice, heeft inmiddels de plannen voor de integratie klaar liggen. De code wordt in oktober bekend gemaakt en ondergebracht onder de GNU General Public License en de Limited General Public License door Sun.
Volgens Russell zal een speciaal ingebouwde 'editor' ervoor zorgen dat de barrières tussen de tekstverwerker en de Internet-toepassingen automatisch worden weggewerkt. "Stel je eens voor dat je webbestanden compatibel kan opslaan en gebruiken in je tekstverwerkingsprogramma's", aldus Russell. "Dan is echt sprake van een platform zonder grenzen."
In een reactie zegt Sun dat het Mozoffice.org ten volle ondersteunt, omdat het voortdurend zegt te streven naar nieuwe applicaties en innovatieve oplossingen. "Wij streven voortdurend naar het onderbrengen van onze technologie in netwerkdiensten die gebruik maken van technologie als XML", aldus Suns Alan Templeton, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten binnen Sun.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/130844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×