Managed hosting door True

Adobe en Electric Rain samen 3D op Web

 

Adobe en Electric Rain werken samen om het eenvoudiger te maken vector-gebaseerde driedimensionale afbeeldingen en animaties voor het Web te maken.

De Adobe Livemotion- en Swift 3D software zijn samen te gebruiken om een creatie van 3D-content in het bestandsformaat Flash (SWF) te maken. Met deze software producten kunnen webdesigners eenvoudig en snel 3D-afbeeldingen en -animaties van hoge kwaliteit creëren, zonder dat dit leidt tot onhandelbare bestandsformules. Ook is het mogelijk een vorm te maken in een 3D-modeling tool en deze voor eventuele aanpassingen naar Swift 3D te importeren.
Het object kan dan vanuit Swift 3D worden geëxporteerd als opeenvolgende EPS-bestanden en daarna in Livemotion worden binnengehaald. Vervolgens kan de ontwerper nog extra animaties en interactiviteit aan het object toevoegen, voordat het naar SWF wordt geëxporteerd.
"De websites die opvallen zijn de sites die een stapje verder gaan en effectief gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen zoals 3D en animatie", zegt Mike Soucie, president van Electronic Rain. "De combinatie van Swift 3D en Livemotion biedt webdesigners een krachtige oplossing voor het creëren van adembenemende sites die bezoekers trekken en vasthouden."
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/130104). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×