Managed hosting door True

IBM en eTrons bouwen e-commercie portaal

IBM en softwareleverancier eTrons Systems gaan samenwerken aan een e-commercie portaal voor de elektronische industrie. Het portaal, eTrons.com, heeft als doel kopers en leveranciers van elektronische componenten en materialen met elkaar in contact te brengen.

Het op Java gebaseerde TradeMX portaal maakt gebruik van IBM's RS/6000 servers, de DB2 universele database en het Webspere softwareplatform. eTrons.com is nog in de testfase en zal naar verwachting binnen enkele maanden op de markt zijn.
De bedrijven zullen samenwerken aan het ontwerp, de bouw en de integratie van het portaal. Na e2open.com is eTrons de tweede partner waar IBM een elektronische uitwisseling mee aangaat. "Wij zijn zo gespecialiseerd dat e2open geen concurrentie voor ons is", zegt Nicky Wu, directeur van eTrons.
Verder introduceerde IBM deze week de MQSeries Everyplace. Deze nieuwe oplossing maakt gangbare bedrijfsapplicaties en bedrijfsgegevens toegankelijk via handapparatuur, ongeacht waar een mobiele gebruiker zich bevindt. Mobiele gebruikers kunnen hierdoor van dezelfde IT-systemen gebruik maken als hun collega's op kantoor.
Reizende werknemers kunnen gebruik maken van labtops, servers en telefoons om contact te houden, bedrijfsgegevens te raadplegen en bedrijfsprocessen te actualiseren. De transacties worden opgeslagen totdat communicatie mogelijk isj

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.