Managed hosting door True

Nieuwe marktplaatsen toegevoegd aan Internet

 

Internet is weer een aantal nieuwe marktplaatsen rijker. Vanaf donderdag is er een nieuwe website voor de aanschaf van medicijnen en medische apparatuur en een website voor het boeken van hotelkamers in Europa.

De website voor medische artikelen opereert onder de naamhttp://www.gmps.net dat staat voorglobal medical product services. Het initiatief van twee Duitse ondernemers ondersteunt vijf talen. De twee verwachten een levendige handel door de grote prijsverschillen in medische artikelen wereldwijd. Een hartschokmachine kost in Duitsland bijvoorbeeld elfduizend mark, terwijl eenzelfde apparaat in het Midden Oosten voor hooguit 2200 markt van de hand gaat.
De Europese website, die onder dehttp://www.interbed.com online reserveringen van hotelkamers mogelijk maakt, laat gebruikes van zijn diensten recensies schrijven over hotel. De website geeft ook routebeschrijvingen en eventueel gps-aanwijzingen. Naast email ondersteunt de website ook reserveringen via de fax. Volgens de managers zal de omzet van hotelovernachtingen geboekt via Internet stijgen van 1,1 miljard dollar nu tot vier miljard dollar in 2001.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/129528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×