Managed hosting door True

Symbian breidt personeelsbestand uit

 

Symbian breidt uit om de introductie van software voor een nieuwe generatie mobiele apparaten, waaronder telefoons en pda's, zo snel mogelijk te realiseren. Het kantoor in Cambridge krijgt honderd man personeel extra.

In 1998 begon het bedrijf met 150 personeelsleden en is inmiddels uitgegroeid tot 560 werknemers. Ook is er een nieuwe topman aangetrokken, Simon Garth, voor het dagelijks bestuur over de vestiging van Symbian in Cambrigde. "We gaan in Cambridge hard werken aan technologieën die moeten voorzien in de massale vraag naar nieuwe mobiele telefoons", aldus Simon Garth. "Ik ga mij voornamelijk bezig houden met de coördinatie van de uitbreiding en het onderhouden van bestaande relaties."
Symbian is bezig met de ontwikkeling van een besturingssysteem, Epoc, met middleware-producten en een aantal applicaties voor smartphones. Naast meer werknemers is Symbian ook druk bezig om de eigen software-producten te promoten door seminars en cursussen te geven over de mogelijkheden rond de nieuwe apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/129432). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.