Managed hosting door True

Impress biedt alternatief voor Mysap.com

 

Het Duitse softwarebedrijf Impress Software biedt onder de naam 'Impress Online Information System' (OIS) een webinterface aan die als alternatief kan dienen voor Mysap.com van Sap.

Impress OIS maakt het mogelijk om Sap R/3 te koppelen aan het web. De tijdens de Sapphire gebruikersbijeenkomst van Sap officieel gelanceerde versie 2.5 is een in Java geschreven applicatie server die uit vier componenten is opgebouwd. OIS/Agent is een hulpmiddel dat online transacties mogelijk maakten en de transactiegegevens die hieruit voortkomen doorsluist naar de Erp (Enterprise Resource Planning) omgeving.
OIS/High Availability is een tweede component en maakt het mogelijk te werken met redundante applicatie servers, zodat een permanente beschikbaarheid van de informatiesystemen op Internet mogelijk wordt.
Met OIS/Backpack kunnen gebruikers transacties verrichten, ook wanneer het Erp-systeem zelf tijdelijk 'uit de lucht' is. De vierde en laatste component is OIS/Mobile. Deze module stelt het gebruikers die niet online zijn in staat toch transacties vast te leggen.
Versie 2.5 biedt onder andere ondersteuning van Linux, gebruikt XML om onder andere 'Electronic Data Interchange'(EDI) faciliteiten mogelijk te maken en kent een aanzienlijk gewijzigde gebruikersinterface.
Meer informatie:http://www.impress.com.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/129348). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×