Managed hosting door True

Website voor online testen software

De Zweedse firma Runaware AB heeft onlangs een website gelanceerd waar IT-afdelingen software kunnen testen en uitproberen voordat zij tot aankoop overgaan.

Het bedrijf positioneert zichzelf als een 'Evaluation Service Provider' en biedt momenteel testfaciliteiten aan voor Engelstalige softwarepakketten van vijf aanbieders. Het is de bedoeling dat gebruikers zich eerst registreren, waarna zij gratis de standaardpakketten kunnen bekijken en uitproberen.
Interessant is met name de mogelijkheid om Applixware 5.0 van Applix-dochter Vistasource te kunnen evalueren. Deze door steeds meer ASP's (Application Service Providers) aangeboden reeks van kantoorprogramma's wordt gezien als een online alternatief voor Microsoft Office. Bij Runaware is de Linux-variant van deze 'office suite' online beschikbaar.
Andere pakketten die op de website bekeken kunnen worden, zijn onder andere: Wordperfect Office 2000 en Draw van Corel, evenals Teamagenda van Teamsoft. Het is de bedoeling dat het aantal softwarepakketten de komende maanden fors gaat groeien. Meer informatie:http://www.runaware.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.