Managed hosting door True

Mapics met erp-systeem voor Windows NT

 

Softwareleverancier Mapics heeft zijn gelijknamige erp-systeem geschikt gemaakt voor Windows NT. Het bedrijf introduceert een portal waarmee bedrijven onderling zaken kunnen doen via Internet. In een samenwerking met Frx Software komt Mapics op de markt met oplossingen voor financiële analyse en rapportage.

Ondanks deze uitbreidingen op het vlak van elektronische handel blijft de erp-leverancier zich beperken tot het middensegment van productiebedrijven, zo stelt Mike Sutton, manager Europa en het Midden-Oosten. Begin dit jaar nam Mapics het bedrijf Pivotpoint over, een aanbieder van e-business oplossingen voor middelgrote productie- en distributiebedrijven. De software van het overgenomen bedrijf is geschikt voor verschillende besturingssystemen, onder andere Windows NT, Unix en Linux.
De overname van Pivotpoint vooral bedoeld was om een entree te krijgen in de Windows NT markt. Sutton: "Die markt is de afgelopen jaren flink gegroeid. Aanvankelijk was NT niet robuust genoeg voor de bedrijfskritische systemen die wij leveren, maar inmiddels is het platform zo betrouwbaar dat het geschikt is voor een erp-systeem in produktieomgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/129276). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×