Managed hosting door True

Staffware neemt Market Force (crm) over

 

Staffware, leverancier van systemen voor elektronische handel en zogenaamde Workflowsoftware, heeft Market Force overgenomen. Daarmee begeeft Staffware zich in de programmatuur voor customer relationship management (crm).

Market Force is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Software for the Future. De activiteiten van het bedrijf, gespecialiseerd in crm-diensten, worden door Staffware ondergebracht in een nieuwe dochteronderneming, Staffware Ecrm. Dat zal zijn klanten ontwerp- en integratiemiddelen gaan aanbieden, net als diensten. Het bedrijf uit Alkmaar kan nu naar eigen zeggen een 'volledige end-to-end crm-oplossing' bieden.
De overname past volgens Staffware in de onlangs aangekondigde strategie van het bedrijf om de technologieën op het gebied van workflowmanagement waarin het van oudsher sterk is, uit de breiden tot heuse 'Ecrm-applicatiegebieden'. Deze sector wacht volgens marktkenners een grote groei.
De procesworkflow waarin het naar verluidt marktleider is, zet Staffware af middels 25 vestigingen in de wereld. Op 4500 servers is de programmatuur van het bedrijf geïnstalleerd, met ongeveer een miljoen gebruikers, met name in het bank- en verzekeringswezen, de nutssector, de transport- en telecomsector en de overheid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/128920). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×