Managed hosting door True

Sun-topman tegen uitbesteden online B2B

 

Topman Scott McNealy van Sun Microsystems heeft kritiek op bedrijven die hun online b2b-activiteiten (business-to-business) uitbesteden aan externe organisaties die de marktplaatsen op Internet beheren.

Volgens McNealy zal op de langere termijn elk bedrijf kiezen voor een eigen online marktplaats, om zodoende controle te behouden over gevoelige informatie, zoals het koopgedrag van de klanten. "Ik denk dat de mensen zich zullen realiseren dat het dom is om dit soort activiteiten uit te besteden."
McNealy toonde zich verder een warm voorstander van Internet. "Alles wat digitaal is en werkt met een elektronische hartslag, zal uiteindelijk gekoppeld worden met Internet", aldus de Sun-topman op de technologieconferentie 'Hardware Heaven', die in New York was georganiseerd door Merrill Lynch. "In het verleden heb ik nogal wat 'domme' voorspellingen gedaan en ze zijn allemaal uitgekomen." McNealy beschouwt Internet als "één grote elektronische handelsvloer. Het is een soort Nasdaq die zo omvangrijk is als het oog reikt. Het is een marktplaats voor alles en iedereen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/128608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×