Managed hosting door True

Placeware maakt webconferencing mogelijk

 

Beginnend bedrijf Placeware hoopt met webconferencing een nieuwe vorm van communicatie via het Internet te hebben ontwikkeld. Het gaat hier om een manier van communiceren waarbij telefonie en Internet gecombineerd worden, zodat vanuit meerdere locaties dezelfde informatie gelijktijdig kan worden bekeken en becommentarieerd.

Het bedrijf noemt op de website een aantal voorbeelden van toepassingsmogelijkheden. Zo kan een Powerpoint-presentatie die met meerdere mensen moet worden doorgenomen in de door Placeware ontwikkelde conferentieapplicatie worden geladen. Door de deelnemers het webadres door te geven waar de presentatie online beschikbaar is, kunnen zij hier inbellen en de dia's gezamenlijk bekijken en tegelijkertijd telefonisch confereren over de inhoud ervan.
De mogelijkheden beperken zich niet tot Powerpoint-slides. De Conference Center 2000-software van Placeware ondersteunt onder andere digitale whiteboards,streaming audio en video, programmatuur om via Internet te stemmen, chatfaciliteiten en dergelijke.
De persoon die de presentatie verzorgt, kan desgewenst volledige controle krijgen over de manier waarop de content wordt aangeboden. Ook kan hij ervoor kiezen bijvoorbeeld de door de programmatuur ondersteunde chat-faciliteiten te gebruiken om via tekstuele vragen en antwoorden de communicatie en interactie verder uit te breiden. Daarnaast is de programmatuur te gebruiken voor digitale varianten op brainstorm-sessies.
Meer informatie:informatie:http://www.placeware.com.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/128384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×