Managed hosting door True

Powerquest actualiseert harde schijf-beheer

 

Software-ontwikkelaar Powerquest komt eind april op de markt met nieuwe versies van Drive Image, Drive Copy en Partition Magic. Dit alles is een reactie op de introductie van nieuwe besturingssystemen; die dwingen applicatie-verkopers in de regel tot het oppoetsen van hun producten.

Drive Image en Drive Copy zijn bedoeld voor het maken van kopieën van harde schijven. Partition Magic kan gedeelten van harde schijven wissen, nieuwe gedeelten toevoegen, of partities 'resizen' zonder dat data verloren gaat. Hierdoor is het mogelijk een harde schijf efficiënter te gebruiken, of te werken met meer dan één besturingssysteem.
Alle drie de programma's ondersteunen zowel Windows 2000 als Linux, en de grootste harde schijven die momenteel verkrijgbaar zijn. Schijven zijn de laatste tijd groter en groter geworden, en de actualiseringen van Drive Image, Drive Copy en Partition Magic zijn bedoeld om gelijke tred met die ontwikkeling te houden. De programma's zijn getest met schijven tot 30 GB. Een Powerquest-woordvoerder verzekert echter dat ze ook geschikt zijn voor de recente zwaardere jongens van 75 GB.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/127772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×