Managed hosting door True

IBM lanceert flitsende Internet-computers

 

Ook de eminence grise onder de PC-fabrikanten, IBM, ontkomt er niet meer aan. Big Blue moet mee in de trend die enkele jaren geleden is ingezet door Apple met de i-Mac. Het bedrijf introduceert met de Netvista-lijn een serie flitsend vormgegeven desktopcomputers voor snelle Internet-toegang en ruime netwerkbandbreedte.

IBM investeert honderd miljoen dollar in een campagne om de nieuwe PC-lijn op de markt te zetten. De nieuwe PC's beschikken over een geïntegreerde, platte monitor, gesimplificeerde bediening en modern vormgegeven uiterlijkheden.
Er zijn vier verschillende varianten. De Netvista All-in-one is een PC, met een 15 inch monitor en ingebouwde luidsprekers, die zo'n 75 procent kleiner is dan de normale grijze thuiscomputer. Dan is er de Netvista Legacy-free, ontworpen als een 'slanke client'. Deze bevat IBM's ingebouwde veiligheidschip en 256-bit versleutelingstechnologie. De Netvista Internet-appliance is een lichtgewicht desktop-PC die direct toegang biedt tot Internet. Tot slot is er de Netvista Zero-footprint Thin-client, een ruimtebesparende netwerkcomputer met een LCD-beeldscherm.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126884). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×