Managed hosting door True

Microsoft komt met Win2000 servicepack

 

Microsoft heeft aangekondigd een 'servicepack' op de markt te gaan brengen voor Windows 2000. De markt reageert besmuikt: Microsoft heeft het uitbrengen van het nieuwe besturingsprogramma lang uitgesteld, om iedere kans op fouten uit te sluiten.

Microsoft wil niet bekendmaken welke elementen van Windows 2000 het met het servicepack wil herstellen. Naar verluidt zou het echter gaan om de beveiliging, die gaten vertoont als gevolg van de configuratie van de hardware. De mankementen in de beveiliging zouden zich onder meer voordoen in de browser Internet Explorer en in de Media Server 4.1 en de Media Player.
Wanneer het servicepack beschikbaar komt, is door Microsoft niet bekendgemaakt. Windows 2000 is sinds drie weken op de markt. Volgens 's werelds grootste softwaremaker wil eenderde van zijn zakelijke klantenbestand overstappen naar Windows 2000 van voorganger NT. Bij de meeste ondernemingen verkeert de uitwerking van dit voornemen echter nog in de beginfase. Grootscheeps gebruik van het systeem wordt pas na de zomer verwacht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126752). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.