Managed hosting door True

Cebit claimt beste beurs uit zijn bestaan

 

Gisteren is de beste Cebit aller tijden afgesloten, zo jubelen de organisatoren. Geen zevenhonderdduizend, maar 750 duizend bezoekers overstroomden zeven dagen lang de uitgestrekte beursterreinen en -hallen in Hannover, verstopten de wegen en deden de hotels uitpuilen.

Het lijkt erop dat niets de verdere ontwikkeling van de IT-branche in de weg staat. Alleen moeten er nog wel wat mensen gevonden worden die het allemaal uitvoeren. In Duitsland zijn er 75 duizend IT-vacatures, zo meldt het Cebit-persbureau. Wellicht lukt het wat mensen uit het buitenland te halen, zoals de bondskanselier bij de opening opperde.
WAP en elektronisch zakendoen speelden zonder meer een hoofdrol. Vooral de diensten die voor WAP geschapen worden, trokken buitengewoon veel belangstelling. De mobiele telefoons verdrongen de computers als publiekstrekkers. Verder was Microsoft er natuurlijk met Windows 2000. Voor het eerst was er een aparte sector geheel gewijd aan Linux. De volgende Cebit vindt plaats in de lente van 2001, van 22 tot 28 maart.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×