Managed hosting door True

Ook Dell stort zich op applicatie-verhuur

 

Dell heeft zich met ingang van gisteren ook op applicatie-diensten geworpen. Via de site http://www.dellhost.com kunnen klanten nu applicaties huren.

Dell werkt bij deze opzet samen met Interliant. De computerbouwer richt zich vooral op de mkb-markt (midden- en kleinbedrijf). Volgens Laurie McCabe van marktanalistenbureau Summit Strategies is dit een logische stap voor Dell, omdat het merk intussen voldoende geloofwaardigheid heeft opgebouwd.
Vorige week zei oprichter Michael Dell bij de introductie van Windows 2000 dat zijn bedrijf aanhosting zou moeten beginnen. Wel bestaan het risico dat Dell gaat concurreren met Internet-toegangsbedrijven, die veelal strategische banden hebben met hardwareleveranciers. Of Dell in Nederland ook applicaties gaat verhuren, is nog niet bekend.
Het bedrijf is gisteren in zee gegaan met Selectica, bouwer van Internet-verkoopprogramma's uit San Jose (CA). Dell zal het programma ACE gaan gebruiken, dat ook al wordt gebruikt door bedrijven als BMW, Hewlett-Packard, Samsung en Siemens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126288). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×