Managed hosting door True

Aartsbisschop bekeerd tot Internet.

 

De 79-jarige aartsbisschop van Porto Alegre is bekeerd. Zelfs zozeer, dat hij via zijn bisdom gratis Internettoegang aanbiedt. Aartsbisschop Altamiro Rossato maakte zich vorig jaar ernstig zorgen om de gezondheid van de paus.

De enige manier om goed op de hoogte te blijven was via Internet, zo kreeg de prelaat te horen. Een week gebruik was genoeg, en leidde tot een volledige bekering, terwijl de paus opnieuw overleefde. De aartsbisschop nam geen halve maatregelen, want de sitehttp://catolico.com.br biedt uiteraard de te verwachten portal-informatie, maar naast gratis toegang ook e-mail en e-commerce. Sigaretten en condooms zijn niet te koop. In twee weken boekte het aartsbisdom 10.000 abonnees voor gratis toegang. De investering bedroeg nog geen 300.000 dollar. Een plaatselijke handelaar gaat nu Catolico als merknaam gebruiken.
In Brazilië is gratis Internet ook al niet nieuw meer. Er zijn nu zo'n dozijn diensten waarvan de grootste, NetGratuita, in twee weken ruim 800.000 aanmeldingen kreegj

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×