Managed hosting door True

Cabletron opgesplitst in vier bedrijven

 

Piyush Patel, de topman van Cabletron, wil zijn onderneming in vier onafhankelijke bedrijven opsplitsen. Riverstone Networks, Enterasys Networks, Global Network Technology Services en Aprisma Management Technologies gaan zich richten op de voor Cabletron belangrijkste groeimarkten in de communicatie.

De vier bedrijven hebben als kerntaken respectievelijkservice providers, enterprise e-business,professionele diensten en infrastructuurmanagement.
"Door ons bedrijf op te splitsen, kunnen we doelmatiger de kansen in deze markten grijpen en onze gebruikers beter van dienst zijn", zegt Patel in de toelichting op zijn plan. "De transformatie is de laatste fase van de herinrichting van onze activiteiten en organisatiestructuur. Om aan te sluiten op de wensen van onze klanten moeten we ons nieuwe bedrijfsmodel zo inrichten dat we maatwerk-oplossingen kunnen bieden."
In eerste instantie zullen de vier nieuwe bedrijven als dochterondernemingen van Cabletron opereren, maar in een later stadium, zullen zij als vier autonome, beursgenoteerde ondernemingen verder gaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/126144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×