Managed hosting door True

CSC realiseert winst- en omzetstijging

 

IT-dienstverlener Computer Sciences Corporation (CSC) heeft over het vierde kwartaal van het boekjaar 1999-2000, dat eindigde op 31 maart jongstleden, een netto winst geboekt van 121,8 miljoen dollar. Dat is 17 procent meer dan in dezelfde periode in het voorgaande boekjaar.

De winststijging was sterker dan de omzetgroei, die met 14,2 procent toenam tot 2,58 miljard dollar. Dit heeft het bedrijf - de op twee na grootste IT-dienstverlener ter wereld - gisteren bekendgemaakt.
CSC boekte in het afgelopen kwartaal onder andere groei in Europa en in de Verenigde Staten, mede dankzij enkele aantrekkelijke overheidsopdrachten. Vooral de omzet uit aan elektronisch zakendoen gerelateerde activiteiten is het afgelopen kwartaal sterk aangetrokken. Er werd zevenhonderd miljoen dollar omgezet, meer dan drieëneenhalf keer zo veel als in dezelfde periode in het voorgaande boekjaar.
Over het gehele boekjaar bedroeg de winst van CSC 9,37 miljard dollar, 15,5 procent meer dan in 1998-1999. Deze resultaten zijn in lijn met wat analisten verwachtten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/125184). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×