Managed hosting door True

Cabletron Systems ligt op winstkoers

 

Cabletron Systems ligt op koers met zijn financiële resultaten. Het netwerkbedrijf boekte over het tweede kwartaal een nettoresultaat van 1,1 miljoen dollar.

Dat komt neer op een winst van 0,01 dollarcent per aandeel. De onderneming beantwoordt daarmee aan de verwachtingen van financieel analisten. "We liggen voor op schema en hebben eerder dan verwacht winstgevende resultaten geboekt," aldus ceo Piyush Patel van Cabletron. Volgens Piyush heeft Cabletron over de afgelopen periode stevig geïnvesteerd in zijn operationele onderdelen. Dit zijn Aprisma Management Technologies, Enterasys Networks, Globalnetwork Technology Services en Riverstone Networks. "We zien nu de eerste resultaten van deze inspanningen", aldus Piyush.
Volgens Cabletron is de gezamenlijke omzet van de operationele onderdelen over het afgelopen kwartaal toegenomen naar 241,1 miljoen dollar, 10,4 procent meer dan de 218,5 miljoen dollar over het eerste kwartaal. Het nettoverlies over het eerste kwartaal van 3,7 miljoen dollar werd omgebogen in een nettowinst van 1,1 miljoen dollar. Cabletron maakte tevens bekend dat het de verkoop van de Digital Network Products Group (Dnpg) heeft afgerond.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/123960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×