Managed hosting door True

Damrak opent vandaag met licht verlies

 

De Amsterdamse effectenbeurs opende vandaag in mineur. Na het negatieve slot van vrijdag koerste de AEX in de ochtend op een verlies van 0,33 procent, ofwel 680,16 punten. De technologie-aandelen deelden in de negatieve stemming. Philips noteerde 0,09 euro lager op 50,85, KPN 0,73 euro lager op 54,05, en UPC 1,38 euro lager op 27,86.

Océ profiteerde afgelopen vrijdag van de winstwaarschuwing van concurrent Xerox. Het aandeel sloot 2,2 procent hoger op 16,60 euro. Ook Asml deed het goed aan het slot van de beursweek. Het aandeel noteerde een plus van 2,7 procent, maar vandaag moest het fonds weer terrein prijsgeven met een verlies gedurende de ochtend van 1,15 euro naar 40,92 euro.
IT-dienstverlener TAS heeft bekend gemaakt een samenwerkingsverband te starten met KPN Telecom. De beide bedrijven gaan met elkaar in zee op het gebied van webhosting, Internet-toegang en vaste verbindingen. TAS noteerde aan het slot van de beursdag 3,35 procent hoger op 1,85 euro. Management Share kampte met tegenvallende resultaten over het laatste kwartaal. Het eerder verwachte herstel van de vraag naar IT-diensten is uitgebleven, waardoor het aandeel 14 procent lager noteerde op 2,94 euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/122692). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×