Managed hosting door True

Devote presenteert florissante cijfers

Het Nederlandse automatiseringsbedrijf Devote, gespecialiseerd in e-handel en IT-architectuur, heeft het boekjaar 1999 uitstekend afgesloten. De omzet groeide met tachtig procent tot ruim veertien miljoen euro (ruim 31 miljoen gulden) en de nettowinst met 69 procent tot bijna 1,9 miljoen euro (ruim vier miljoen gulden).

Daarmee komen de cijfers aardig overeen met de verwachtingen die het bedrijf uitsprak bij de beursintroductie op 26 februari 1999. Alle activiteiten van Devote hebben bijgedragen aan de toename, ook het Internetbedrijf Insite. Daarin nam Devote in juni vorig jaar een belang van 51 procent.
Ook voor het lopende boekjaar verwacht Devote een substantiële groei van omzet en winst. Het bedrijf zegt zich nog meer te willen richten op het verwerven van een leidende positie in de (internationale) e-handelsmarkt. Dat moet geschieden door zowel autonome groei als door gerichte acquisities. In dat kader onderhandelt Devote op dit moment over de overname van Internetbedrijf Interchange Group uit Gouda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.