Managed hosting door True

Overname ISMS maakt slecht kwartaal TAS goed

 

De Nederlandse IT-dienstverlener TAS Groep heeft in 1999 een omzet gerealiseerd van 109,5 miljoen euro. Dat is een stijging van 38,8 procent ten opzichte van de omzet van 1998 (78,9 miljoen euro).

De nettowinst nam met 19 procent toe van 14,2 tot 16,9 miljoen euro. De groei is mede het gevolg van de acquisitie van Isms uit Hoofddorp. Dit bedrijf, met een omzet van ruim twintig miljoen gulden en zo'n 110 medewerkers, levert IT-advies en diensten op het gebied van IT-infrastructuur.
TAS kende een slecht vierde kwartaal, omdat klanten minder scheutig waren met het verstrekken van opdrachten in het licht van de millennium-wisseling. Het aantal medewerkers steeg in 1999 met 10 procent tot 1492.
Begin deze week kondigde TAS een samenwerking met softwarebedrijf Oracle aan. Beide bedrijven willen de krachten bundelen om projecten op het gebied van elektronische handel en relatiebeheersystemen uit te voeren. Het bedrijf maakte eerder ook bekend dat het de activiteiten van de werkmaatschappijen TAS netwerkbeheer, TAS helpdesk en TAS Isms Professional Services zijn samengevoegd tot de divisie TAS Infrastructure Management. Voor de management-adviesactiviteiten is de werkmaatschappij TAS-Isms Consultancy opgericht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/120916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×