Managed hosting door True

Topicus-spinoff Jungo krijgt kapitaal van Aegon

 

Financieel concern Aegon heeft een minderheidsbelang genomen in de nieuwe hypotheekaanbieder Jungo. Deze startup biedt een platform dat het voor het grote publiek mogelijk maakt te investeren in Nederlandse hypotheken. Naar verwachting doet Jungo in de eerste helft van 2018 zijn intrede in de markt. Jungo is een initiatief van it-bedrijf Topicus en is in 2015 opgericht.

Jungo is een online platform dat crowd-investeerders direct laat investeren in individuele Nederlandse hypotheken. Met slimme technologie verbindt Jungo vraag en aanbod, het voordeel is voor de huizenkoper én de investeerder. De crowd-investeerders helpen huizenkopers aan een voordelige hypotheek, terwijl ze zelf een gezond rendement maken.

Jungo had met aandeelhouder en it-partner Topicus al de beschikking over technologie en expertise. Met Aegon heeft Jungo nu ook een strategisch partner in de financiële wereld aan zich weten te binden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6309298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.