Managed hosting door True

ABN Amro, ING en Rabobank in directe betalingen

Utrechts EquensWorldline levert infrastructuur

Dit artikel delen:

ABN Amro, ING en Rabobank selecteren de Utrechtse betalingsverwerker EquensWorldline voor de levering van een infrastructuur voor realtime-betalingen. De Utrechtse betalingsverwerker werkt aan de aanleg van de betaalinfrastructuur en in 2019 zijn de eerste directe betalingen te doen. Daarna wordt de infrastructuur volledig uitgerold.

EquensWorldline is een dochteronderneming van het Atos-bedrijf Worldline. De organisatie uit Utrecht heeft een betaalinfrastructuur ontwikkeld die vrijwel directe (realtime-)verwerking van betalingen mogelijk maakt. Het wil deze instant payments in Nederland introduceren. Daarvoor heeft het drie banken opgetekend: ABN Amro, ING en Rabobank. De Nederlandse banken zullen de eerste instant payments in 2019 verwerken, waarna de directe betalingen volledig worden uitgerold.

‘De betaalinfrastructuur van EquensWorldline verwerkt betalingen vrijwel direct, zodat de ontvanger direct over het geld beschikt. Deze realtime-betalingen zijn continu beschikbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen. De instant payments zorgt voor een betere cashflow van winkeliers, wat een verminderd risico voor bedrijven oplevert’, aldus Michael Steinbach, ceo bij EquensWorldline.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij ING

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.