Managed hosting door True

Five Degrees haalt tien miljoen euro op

 

Groeikapitaal

Fintechbedrijf Five Degrees uit Breukelen haalt tijdens een investeringsronde ruim tien miljoen euro op bij zowel oude als nieuwe Nederlandse investeringsmaatschappijen. Het zet het geld in om (internationaal) te groeien en voor verdere productontwikkeling.

Tijdens de investeringsronde werft Five Degrees een nieuwe aandeelhouder. Het betreft Karmijn Kapitaal. Die Amsterdamse investeringsmaatschappij heeft voor een substantiële investering een minderheidsbelang verworven in de onderneming. De bestaande aandeelhouders 5Square en Velocity Capital hebben tijdens deze investeringsronde hun belang vergroot. In totaal heeft het fintechbedrijf tijdens deze investeringsronde ruin tien miljoen euro opgehaald.

Five Degrees levert het Matrix-platform, waarmee banken de overstap naar digitale dienstverlening kunnen maken. Het bedrijf gebruikt de investering om zijn groeistrategie inhoud geven, te investeren in zowel productontwikkeling en voor internationale expansie. Het bedrijf beschikt over kantoren in Breukelen, IJsland en Servië.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5888905). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×