Managed hosting door True

Stel je vraag aan erp-ondernemer Erik Damgaard

Dit artikel delen:
Vragen

Erik Damgaard is deze week in Nederland om zijn nieuwe bedrijf Uniconta te presenteren en partnerbedrijven aan te trekken. Computable spreekt hem morgen. Damgaard maakt met Uniconta zijn comeback op de enterprise resource planning (erp)-softwaremarkt. In 2002 verkocht deze Deense erp-ondernemer zijn bedrijf Navision aan Microsoft.

Erik Damgaard Nielsen maakte, samen met zijn broer Preben, vanaf begin jaren tachtig furore in de Europese industrie voor erp-software. Hij is de grondlegger van de oplossingen Danmax, Concorde Økonomi, Concorde XAL, C5, C5 Light en Axapta. In 2000 fuseerde Damgaard Data met de Deense aartsrivaal Navision; twee jaar later kocht Microsoft het bedrijf op.

Erik Damgaard startte vorig jaar in Denemarken een nieuw erp-bedrijf: Uniconta. Volgens de erp-ondernemer is er behoefte aan een volledig in een cloud draaiend erp-platform. Hij verwacht dat steeds meer midden- en kleinbedrijven hun lokaal geïnstalleerde (on-premise) pakketten willen vervangen door zo'n cloudoplossing. Dit jaar staat in het teken van verdere internationale uitbreiding, onder andere in Nederland.

Heb je als Computable-lezer een prangende vraag aan deze Deense erp-goeroe, mail 'm dan uiterlijk morgen 12.00 uur naar: redactie@computable.nl. Dan wordt die voorgelegd in het gesprek dat Computable morgen met hem heeft.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.