Managed hosting door True

Infor is softwarepartner Borussia Dortmund

Dit artikel delen:

Foto (v.l.n.r): Carsten Cramer, marketingmanager bij Borussia Dortmund, Jörg Jung, directeur Midden- en Oost-Europa bij Infor, Gerhard Knoch, vice president erp EMEA bij Infor en Christoph Gehling, salesdirecteur voor Borussia Dortmund bij Lagardère Sports.

Bedrijfssoftwareconcern Infor is benoemd tot officiële softwarepartner van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund. De samenwerking heeft betrekking op marketing, klantrelatiebeheer, business intelligence, asset management en financiën. Op al deze gebieden kan de voetbalclub volgens Infor profiteren van de cloudgebaseerde softwareapplicaties van het bedrijf. Sportmarketingbureau Lagardère Sports faciliteerde de overeenkomst.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Infor-branding getoond worden op de reclameborden in het stadion van Dortmund. Daarnaast zijn ook digitale reclame en evenementen onderdeel van de overeenkomst. 

Voor Infor is dit de eerste samenwerking in het professionele voetbal. Het bedrijf is al officiële leverancier van Scuderia Ferrari van de Formule 1. Daarnaast is Infor onlangs geselecteerd voor een digitaal transformatieprogramma met de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA), en claimt het bij de Nieuw-Zeelandse rugbyclub de Crusaders de kaartverkoop met 10 procent te hebben verhoogd door inzet van het crm-systeem van Infor (zie ook de video). 

Crusaders zetten Infor-CRM in voor contact met fans

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij Infor

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.