Managed hosting door True

Stb neemt S2B over van Broad Horizon

 

Overname handen schudden

Stb Automatisering & Advies uit Houten heeft S2B gekocht. Dit bedrijf uit Amsterdam levert frontoffice-software waarmee brancheorganisaties en beroepsverenigingen thematisch gestuurde websites, geavanceerde ‘mijn omgevingen’, ledennetten en portalen voor belanghebbenden kunnen realiseren. S2B was onderdeel van hosting- en cloudspecialist Broad Horizon, maar bleek uiteindelijk toch geen kernactiviteit.

Stb Automatisering & Advies levert branchespecifieke software aan zo'n driehonderd dienstverlenende organisaties, zoals leden- en brancheorganisaties, zorginstellingen, overheden en goededoelenorganisaties. ‘De overname van S2B betekent een versterking van ons portfolio op de ledenmarkt’, vertelt Rob Goijen, directeur Stb. ‘Door de ledenoplossing van Stb te integreren met het Web Management Systeem van S2B kunnen we onze ambities met betrekking tot een volledig geïntegreerd verenigingsportaal versneld realiseren.’

Stb (zo’n vijftig man) richt zich in eerste instantie op de samenvoeging van beide organisaties en de integratie van het WMS-­pakket met Stb-­Leden, de ledenoplossing van Stb. Van S2B komen drie man over; Goijen is bezig om een extra verkoper en twee .Net-ontwikkelaars aan te trekken. Medio 2017 wil Stb de WMS-oplossing ook inzetten bij goededoelenorganisaties, een andere pijler van het softwarebedrijf.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5848922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×