Managed hosting door True

InnovationQuarter investeert in Tradecloud

 

Tradecloud ontvangt een kapitaalinjectie van de Zuid-Hollandse regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter en Paul van Keep, medeoprichter van Exact Software. De Delftse start-up levert een online supply chain platform voor productiebedrijven en technische groothandels. Het wil met extra financiële middelen de marktpositie in de Nederlandse maakindustrie versterken en internationaal groeien.

Tradecloud is opgericht in 2013 en is gevestigd in tech incubator YES!Delft. Het supply chain platform deelt realtime informatie over orders, leveringen en artikelen. Dit biedt bedrijven beter inzicht in hun keten van toeleveranciers en stelt ze in staat om sneller te reageren op marktveranderingen. Gebruikers zijn productiebedrijven en technische groothandels uit het middensegment.

Met de investering van InnovationQuarter en Exact-oprichter Paul van Keep wil Tradecloud zijn supply chain platform versneld uitbouwen, gebruikers succesvoller maken en internationale expansie opstarten.

Tradecloud biedt modules aan voor inkooporders, centraal artikelbeheer, leveringen, inkomende facturen en forecasts. Alle bekende administratieve softwarepakketten waarmee bedrijven hun voorraden en orders plannen, zoals SAP, Microsoft Dynamics en Exact, zijn op het platform aan te sluiten met standaard connectors. Hierdoor is de implementatie van Tradecloud snel te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5835373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×