Managed hosting door True

Pinetree gaat op in Goldfish ICT

 

De SAP-dienstverleners Goldfish ICT en Pinetree Solutions gaan samen verder onder de naam Goldfish ICT. Goldfish benadert de SAP-activiteiten voor groothandelsbedrijven en zakelijke dienstverleners van Pinetree als een aparte verticale markt. Hein Kivits, verantwoordelijk voor wholesale en professional services binnen Pinetree, leidt die nieuwe divisie binnen Goldfish ICT.

De nieuwe organisatie bestaat uit ongeveer 75 man, waarvan tien man eerder Pinetree op het visite-kaartje had staan. Het bedrijf uit Waardenburg is in 2012 opgericht na een investering van Goldfish en werd onder eigen naam in de markt gezet. Als SAP Cloud Partner richtte Pinetree Solutions zich in eerste instantie volledig op SAP Business ByDesign en SAP Cloud for Customer.

Pinetree-directeur Hein Kivits legt uit dat gaandeweg de focus meer is verlegd naar professional services en de wholesale markt. 'Die strategie van Pinetree is in lijn met de aanpak van Goldfish ICT om zich te richten op verticale markten. Vandaar dat de integratie van de twee bedrijven voor de hand ligt.' Kivits blijft binnen Goldfish verantwoordelijk voor de wholesale- en professional services-activiteiten.

Door de bundeling van de activiteiten onder één bedrijfsnaam ontstaat een organisatie die klanten bedient met verschillende branchespecifieke oplossingen op basis van SAP Bussiness By Design, S4/Hana en SAP All in One. Naast groothandels en zakelijke dienstverleners, richt Goldfish zich op de verticale markten voeding en agricultuur, life sciences en de chemische industrie.

SAP

Kivits: De opzet van Goldfish sluit aan op de ontwikkelingen in de markt waarin steeds meer bedrijven hybride oplossingen zoeken. We bedienen klanten zowel met on-premise SAP als SAP in de cloud. We kunnen nu nog beter van elkaars branchekennis, ervaring en services gebruik maken.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5792570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×