Managed hosting door True

Otys neemt boedel failliete Clooks over

 

Leverancier van werving- en selectiesoftware Otys neemt de activa over uit de failliete boedel van softwarebedrijf Clooks. Het gaat om de merknaam, website en software voor sollicitaties via video. Een aantal medewerkers van het failliete bedrijf treedt in dienst bij Otys om de opgebouwde kennis van video-sollicitaties te behouden.

Ook de merknaam blijft gehandhaafd. Het overgenomen bedrijf wordt ad-interim geleid door Otys-directeur Jorrit Blok. 'De overname stelt ons in staat om de asynchrone videosollicitatietechnologie van Clooks met ons Applicant Tracking Systeem (ATS) te integreren', zegt Blok in een toelichting op de overname.

Clooks is software waarmee recruiters en managers onafhankelijk van tijd- en plaats videosollicitaties kunnen plannen, opnemen, bekijken en delen. Lopende contracten worden uitgediend.

Fast 50

Otys ontwikkelt en levert software voor hr-afdelingen, recruiters, arbeidsintermediairs en vacature-sites. Het bedrijf heeft achthonderd klanten in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Engeland en de Verenigde Staten. Het bedrijf is de afgelopen jaren onder andere opgenomen in de Deloitte Technology Fast50, Deloite Emea Technology Fast500 en de FD Gazellen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4952813). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×