Managed hosting door True

Oracle koopt Compendium voor marketingsoftware

 

Oracle heeft zijn oog laten vallen op Compendium, een Amerikaanse softwareleverancier die bedrijven helpt met het opzetten van een marketingplatform waarmee klanten via diverse verkoopkanalen zijn te bereiken. De software is vooral gericht op het distribueren van content via online en mobiele kanalen. Compendium is in 2007 opgericht en houdt kantoor in Indianapolis, een hub voor de internetmarketingsoftwareindustrie. Hoeveel Oracle voor het bedrijf heeft betaald, is niet bekend gemaakt.

De softwareproducten van Compendium zullen deel uitmaken van Oracle’s zogeheten Eloqua Marketing Cloud. Het ict-concern kocht eind 2012 Eloqua dat marketingautomatiseringsoplossingen via de cloud verkocht. De Eloqua Marketing Cloud is weer onderdeel van het uitgebreidere portfolio aan oplossingen die zijn gericht op klantenondersteuning.

Oracle verwacht door de combinatie van de reeds aanwezige software voor het maken van klantprofielen en het datagedreven multichannelplatform van Compendium een sterke troef in handen te hebben op het gebied van  verkoop- en marketingsoftware.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4901853). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×