Managed hosting door True

Progress benoemt nieuwe directeur EMEA

 

Mark Armstrong

Progress Software heeft Mark Armstrong aangesteld als algemeen directeur van de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (Emea). Armstrong is sinds 2008 in dienst bij de softwareleverancier en bekleedde een aantal managementrollen in de Britse en Europese organisatie van Progress. Zijn belangrijkste taak is het realiseren van groei. Armstrong is de opvolger van Dan Veitkus die na de twee jaar directeur Emea het bedrijf alweer heeft verlaten.

In zijn nieuwe rol is Armstrong tevens verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en het identificeren van nieuwe mogelijkheden in de markt. Voordat hij in dienst trad bij Progress, was hij verkoop- en marketingdirecteur bij Lexisnexis Visualfiles en algemeen directeur bij B2Bsolutionsonline.

Progress heeft na een herstructurering, waarbij een aantal producten is afgestoten, een nieuwe koers gekozen als aanbieder van een Platform as a Service voor applicatieontwikkeling en implementatie. Het Amerikaanse softwarebedrijf wil in Europa meer omzet via het partnerkanaal binnenhalen.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4893265). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Progress
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×