Managed hosting door True

Unilever implementeert voorraadsoftware Terra

 

Consumentengoederenleverancier Unilever heeft Terra Technology’s erp-oplossingen Demand Sensing en Multi-Enterprise Inventory Optimization in heel Europa geïmplementeerd. Deze oplossingen verbeteren de forecasting-nauwkeurigheid en zorgen voor een flexibelere en efficiëntere supply chain, wat weer leidt tot lagere voorraden en verbeterde beschikbaarheid van producten uit voorraad.

De uitdagingen van een schommelende vraag zijn enorm in Europa. Om de forecasting-nauwkeurigheid en voorraadniveaus in de gehele regio te verbeteren, moet men in staat zijn de gegevens van diverse bronnen correct te interpreteren en deze informatie te gebruiken voor een snelle aanpassing van de voorraden aan specifieke veranderingen in het bestelgedrag in elk land.

‘Unilever implementeerde Demand Sensing en Multi-Enterprise Inventory Optimization in Europa na een succesvolle implementatie in Noord-Amerika’, zegt Fabrizio Bortolotti, Europese planning director van Unilever. ‘Een nauwkeurigere forecasting en beter voorraadbeheer zijn een goede aanvulling op onze lean manufacturing-strategieën, waardoor wij groeikansen kunnen benutten en de service aan onze klanten kunnen optimaliseren zonder het risico van te hoge voorraden.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4667423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Ik zou gaarne Henri's visie over cloud computing vernemen in deze.
Henri, 1 bedrijf alle vestigingen (internationaal) hetzelfde ERP systeem.

Neem me niet kwalijk, maar dit moeten we gaan doen, uitroepteken.
Jij vertelt ze dat cloud computing veilig is en ik vertel ze dat dit de deal van hun leven is - mogelijkheden.

Hoop van je te horen.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×