Managed hosting door True

Gepo Vleeswaren vervangt Exact door SG/versAX

 

Gepo Vleeswaren uit Nieuw Vennep heeft zijn nieuwe automatiseringssysteem SG/versAX, gebaseerd op Microsoft Dynamics AX, in gebruik genomen. Binnen een doorlooptijd van twee maanden is de oude Exact-applicatie voor alle bedrijfsprocessen vervangen door het nieuwe systeem. SG/versAX is het softwarepakket van SG Automatisering uit Emmen voor de versgroothandel.

SG is vooral bekend om zijn corporatiesoftware, maar levert ook andere oplossingen, zoals een vastgoedtoepassing, een treasurypakket voor onder meer gemeenten en een oplossing voor de versgroothandel. Deze laatste toepassing, SG/versAX, bevat functionaliteit toegespitst op de ondersteuning van cruciale bedrijfsprocessen voor de handel en productie van verswaren, zoals margesturing, assortimentbeheer, koppelingen met weegschalen en orderpicksystemen en ketenintegratie waaronder webportals.

Bij Gepo Vleeswaren werken ruim dertig man, waarvan er twintig werkzaam zijn in de productie van vleeswaren. Het bedrijf beschikt over een eigen expeditie en transportafdeling die wekelijks een vaste route door Nederland afwerkt.

Naast Gepo wordt SG/versAX momenteel geÏmplementeerd bij Distrivers in Hoogeveen, Jelco in Leeuwarden en Unifresh in Maaseik. SG verwacht binnenkort te starten met meer nieuwe implementaties bij diverse versgroothandels.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4636854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×