Managed hosting door True

Pinkroccade Healthcare neemt Magister over

 

Zorg

Ict-dienstverlener in de gezondheidszorg Pinkroccade Healthcare heeft softwarebedrijf Magister voor een onbekend bedrag overgenomen. Magister is een belangrijke partner voor veel gezondheidszorginstellingen op het gebied van voedingszorg. Met de overname van de activiteiten van Magister versterkt Pinkroccade Healthcare zijn kennis- en marktpositie op dit cruciale gebied in de gezondheidszorg en kan het gezondheidszorginstellingen daardoor beter van dienst zijn.

PinkRoccade biedt met softwareoplossingen als CareCTRL, Caress en Psygis Quarant aan ziekenhuizen, GGZ- en verzorgingsinstellingen de mogelijkheid om adequate en betaalbare zorg voor patiënten te realiseren. Het eerder dit jaar failliet verklaarde Magister heeft zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van software voor het primaire en secundaire voedingsproces. Met zijn producten bediende het meer dan 120 klanten in de Nederlandse en Belgische zorgmarkt.

Na de overname concentreert PinkRoccade zich eerst op het direct bieden van continuïteit aan de klanten van Magister. Dit gebeurt door de overgenomen producten en activiteiten vanuit PinkRoccade voort te zetten en te versterken met de benodigde kwaliteit, kennis en kunde.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4600372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×