Managed hosting door True

Meppel implementeert AfvalRIS van GMT

 

Afvalcontainers

Na een aanbestedingstraject voor een containermanagementsysteem heeft Gemeente Meppel gekozen voor de applicatie AfvalRIS van GMT Europe. De gemeente wil toe naar een efficiëntere bedrijfsvoering. Daartoe zullen de huidige geautomatiseerde processen ondergebracht worden in één pakket om eenduidig te kunnen rapporteren aan het management en de eigen processen te monitoren en daar waar mogelijk bij te stellen.

AfvalRIS voorziet in deze behoeften en biedt een geïntegreerde oplossing voor zowel de koppeling met de basisregistratie BAG en GBA, management informatie als ook het container management systeem. 'Wij hebben voor GMT Europe met AfvalRIS gekozen vanwege de 'fit' met onze gestelde doelstellingen, de goede functionele dekking en de daarbij aansluitende commerciële voorwaarden’, zegt Anton Uiterwijk, beleidsadviseur I&A bij Gemeente Meppel. 'De implementatie is momenteel in volle gang. AfvalRIS zal begin 2013 operationeel zijn.’

AfvalRIS is een informatiesysteem van GMT Europe, dat onder andere ondersteuning biedt bij containermanagement, planning, personeel en materieel, toepassen van gedifferentieerde tarifering,  milieustraten en verzamelcontainers, grofvuilinzameling, klachten en meldingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4591069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×