Managed hosting door True

SSA en Defensie blijven bakkeleien over contract

 

Volgens SSA Global/Baan heeft Defensie een verkeerde verklaring afgelegd tijdens het kort geding dat SSA eerder dit jaar aanspande. Het ministerie zou het omstreden bonuspuntensysteem pas na de afsluiting van de offerte-inschrijftermijn hebben bedacht.

SSA Baan bleef samen met SAP over in de race om twaalfduizend licenties van software voor enterprise resource planning aan de krijgsmacht te leveren. SAP won, maar volgens SSA Baan heeft Defensie in strijd met het Europese aanbestedingsrecht gehandeld en zijn concurrent voorgetrokken. Het bedrijf vorderde eerder dit jaar in een kort geding een verbod op de opdracht van Defensie aan SAP. De Haagse voorzieningenrechter wees dit af. De erp-leverancier besloot in hoger beroep te gaan. Tot nu toe zijn alleen schriftelijke verklaringen uitgewisseld.
 
Ron van den Broek, directeur SSA Benelux, zegt dat in een processtuk van afgelopen augustus het ministerie aan de rechter in hoger beroep heeft toegegeven dat een eerdere verklaring bij de kantonrechter niet klopt. Daarin stelt het ministerie dat het omstreden kwaliteitsbonussysteem reeds bestond toen partijen hun tenderoffertes indienden. Het systeem blijkt juist een dag nadat alle biedingen binnen moesten zijn, te zijn bedacht.
 
Lees het uitgebreidere artikel in de Computable van 29 oktober 2004.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/394879). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×