Managed hosting door True

Business Objects en Peoplesoft nader tot elkaar

 

Op de Connect 2004 user conference heeft Peoplesoft bekendgemaakt de wereldwijde oem- en wederverkoop-overeenkomst met Business Objects te intensiveren.

Onder de nieuwe overeenkomst gaat Peoplesoft de Crystal Reports en Crystal Enterprise-applicaties integreren in het Peoplesoft Tools-platform voor toekomstige versies van Enterprise en Enterprise One. De overeenkomst betekent dat Business Objects voor Peoplesoft ’preferred business intelligence partner' wordt.

In toekomstige versies zullen de klanten van Peoplesoft toegang hebben tot Crystal Reports en Crystal Enterprise, met alle bijbehorende rapportagemogelijkheden, ‘drill-down’ functionaliteit, alerts, grafische weergave en het webgebaseerd creëren van rapportages. Peoplesofts beveiligingsfunctionaliteit wordt geïntegreerd met Crystal Enterprise, zodat de toegang tot gevoelige zakelijke gegevens centraal beheerd kan worden. Daarnaast kunnen Peoplesoft-gebruikers met Crystal Enterprise Live Office eenvoudig data verwerken in Microsoft Office Excel, Powerpoint en Word, hetgeen de productiviteit verhoogt en het onderhoud en beheer van applicaties vereenvoudigt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/375255). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.