Managed hosting door True

EC Group neemt CLM ICT-management over

 

Ict-dienstverlener EC Group heeft CLM ICT-management uit Apeldoorn overgenomen. Vijftien medewerkers stappen over. Het is de derde overname in korte tijd.

Ict-dienstverlener EC Group heeft CLM ICT-management uit Apeldoorn overgenomen. Deze firma is gespecialiseerd in het leveren van projectmanagement en beheer- en helpdeskdiensten en werkt voor gemeentelijke instellingen, non-profit-organisaties en financiële dienstverleners. Vijftien medewerkers stappen over naar het beheeronderdeel EC System van EC Group, die de Apeldoornse vestiging aanhoudt.
 
Met de overname zegt EC Group zich te versterken met expertise op het gebied van het beheren en onderhouden van bedrijfskritische informatiesystemen. CLM verwacht door zich aan te sluiten bij EC Group dat het zijn klanten beter van dienst kan zijn.
 
Met de overname van CLM groeit het personeelbestand van EC Group naar 75 medewerkers. Het Amsterdamse bedrijf is vorig jaar oktober opgericht door Mike Dawud, ex-directeur Ilionx. Enkele weken geleden nam hij de firma Plus Consultancy en de voormalige activiteiten van IP (voorheen Equal Partners en Advantage Automatisering Support) over van NMB Heller. Plus Consultancy is gespecialiseerd in business intelligence en datawarehousing; IP in systeemondersteuning en -beheer.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/312577). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×