Managed hosting door True

Siebel sectorspecifiek crm-systeem via internet

 

Siebel Systems introduceert, samen met partner IBM, Siebel CRM On Demand Industry Editions, een crm-systeem via internet met sectorspecifieke mogelijkheden.

Deze zomer komen de eerste sectorspecifieke uitvoeringen van Siebel CRM On Demand op de markt voor het verzekeringswezen, de high-tech industrie, de auto-industrie en de communicatie- en mediasector. In het najaar volgen extra uitvoeringen voor de financiële dienstverlening, life sciences, productie en consumentengoederen.
 
De uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben in het contact met de klanten, zijn per industriesector volkomen verschillend, zegt Mike Betzer, vice-president en algemeen manager On Demand Products bij Siebel Systems. "Deze nieuwe producten betekenen voor organisaties - van welke grootte dan ook - een concreet en kosteneffectief antwoord op de specifieke problemen van hun eigen branche.
De via internet functionerende systemen van Siebel CRM On Demand Industry Editions kunnen, naargelang de behoefte van de klant, als stand-alone systeem worden geïmplementeerd of worden geïntegreerd in een van de 23 sectorspecifieke 'op locatie'-oplossingen van Siebel Systems. Zo kunnen kanaalpartners, externe verkoopafdelingen, verkoopkantoren of buitenlandse dochterondernemingen via Siebel CRM On Demand Industry Editions informatie uitwisselen met een op locatie geïmplementeerd Siebel crm-systeem."
 
Siebel CRM On Demand Industry Editions kost 100 dollar per maand per gebruiker. Bedrijven die kiezen voor een jaarabonnement, betalen een speciale 'kennismakingsprijs' van 70 dollar per maand per

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/297974). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×