Managed hosting door True

Directeur IBS Nederland begint eigen bedrijf

 

Harrie Gooskens, directeur IBS Nederland, is voor zichzelf begonnen. Of er al een opvolger is, wilde een zegsvrouw van de leverancier van bedrijfssoftware niet zeggen.

Harrie Gooskens - voorheen directeur IBS Nederland - is het managementadviesbureau Item-C (IT& Enterprise Management Consultancy) gestart. Item-C beweegt zich op het vlak van it en management. Een woordvoerster van IBS in Nieuwegein kon niet zeggen of er al een opvolger voor Gooskens is aangetrokken.

De bijna 53-jarige Gooskens was jarenlang het gezicht van IBS in Nederland. Hij werkte er vanaf 1994 en begon er in de tijd dat het softwarehuis nog Consist (een joint venture van IBM Nederland en Roccade) heette. In 1998 nam IBS, een Zweedse leverancier van software voor erp (enterprise resource planning), Consist over.

IBS

IBM- business partner IBS (International Business Systems) ontwikkelt en levert financiële software, salarissoftware, personeelsinformatiesystemen en erp-software voor (middel)grote bedrijven. Wereldwijd werken er 1700 werknemers. IBS bedient zo'n vijfduizend klanten in veertig landen. IBS Nederland telt zo'n 150 werknemers en bedient het met midden- en kleinbedrijf en de overheid. Er zijn circa zevenhonderd klanten. Bandenfabriek Vredestein is bijvoorbeeld een van de oudste klanten: het gebruikt al dertig jaar financiële software van IBS.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2820904). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Harry Gooskens is per 1 december 2008 algemeen directeur van PinkRoccade Local Government geworden. Dat is een onderdeel van Total Specific Solutions.

Lees meer op:

http://www.getronics.nl/markten/local/nieuwsbrief/december_2008/

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×